Brak treści artykułu

Załączniki:

SWZ Tryb podstawowy.pdf
Ogłoszenie o zamówieniu.pdf
Instrukcja_użytkownika_miniPortal-ePUAP.pdf
Identyfikator postępowania.pdf
Załącznik nr 1.1 i 2.1 do SWZ-Część I-mięso wieprzowe, mięso wołowe, wędliny.doc
Załącznik nr 1.2 i 2.2 do SWZ - Część II-mięso drobiowe.doc
Załącznik nr 1.3 i 2.3 do SWZ - Część III-nabiał.doc
Załącznik nr 1.4 i 2.4 do SWZ - Część IV-ryby, warzywa i owoce mrożone.doc
Załącznik nr 1.5 i 2.5 do SWZ - Część V-różne produkty spożywcze.doc
Załącznik nr 1.6 i 2.6 do SWZ - Część VI-warzywa i owoce.doc
Załącznik nr 1.7 i 2.7 do SWZ - Część VII-jaja.doc
Załącznik nr 1.8 i 2.8 do SWZ-Część VIII-pieczywo.doc
Załącznik nr 3 Projektowane postanowienia umowy.pdf
Załącznik od nr 4 do SWZ.docx
Informacja o kwocie przeznaczonej na realizację zamówienia.pdf